els nostres vinsel cellerles vinyesfirescontacte

torna

Les nostres vinyes ubicades dins la DO Montsant, es caracteritzen per un clima mediterrani, envoltat per diverses serralades que l’aïllen dels efectes del mar i li confereixen d’una certa continentalitat. Això és tradueix en un contrast força important entre les temperatures diürnes i nocturnes tret que en caracteritza la bona maduració del raïm. A més a més, sumat a una pluviometria baixa dóna com a resultat un baix rendiment en els ceps conferint-li una bona qualitat.

Els nostres orígens es remunten a una llarga història familiar, generació darrera generació, on les vinyes velles s’han anat conreant des de fa més de 50 anys. Nosaltres ja som la cinquena generació. Aquestes, arrelades sobre un terreny argilós i ric en minerals transmeten al vi un intens aroma i una càlida tonalitat.

 

 

Una de les qualitats del nostre terreny és la capacitat
de retenció de la humitat, fet que garanteix un bon cicle
de creixement a les vinyes.


Tanmateix destacaríem una disposició de les vinyes en forma de terrasses, proporcionant una magnífica ventilació garantitzant-ne un moderat procés de maduració. La nostra extensió vinícola consta d’unes dotze hectàrees, on hi trobem plantades les següents varietats: Garnatxa, Samsó, Ull de llebre, Sirha, Merlot i Monastrell.